Gastenboek

Het is fijn als u de ervaring van uw behandeling wilt delen.

Reactie plaatsen

Reacties

Marja Wenning
een jaar geleden

Na 44 jaar te hebben gerookt heeft Riny een niet roker van mij gemaakt. Eerst denk je ja het zal wel na veel pogingen om te stoppen. Maar naar deze hypnose ben ik echt een niet roker ik heb geen behoefte durf zelfs geen sigaretten te kopen. Maar ook geen ontwenningsverschijnselen wel de eerste 2 dagen het gevoel gehad dat er iets van me afgepakt was was een beetje onrustig. Ik ben nu 4 weken gestopt en het bevalt mij prima. Ik voel mij fitter, mij huid ziet er beter uit en het scheelt zó veel geld. Veel mensen denken dat hypnose eng is maar dat is helemaal niet waar.

Jolet
2 jaar geleden

Een prachtige ervaring heeft Riny me gegeven in de hypnose sessie. Terug naar begin 1900 in het jongere leven van mijn grootouders waar ik als 4 jarige rondhuppelde. De spanning / stress die ik steeds in mijn lichaam voelde (reden voor de komst naar Riny) is een stuk verminderd. Ik voel me nu vrijer en minder onrustig.

Hans
2 jaar geleden

Het was voor mij de eerste keer dat ik een hypnose mocht meemaken en in een woord fantastisch. Ik ben nog nooit zo ontspannen geweest.